OM OSS

Om bygg-varor

 

 Vårt fokus är att göra det enkelt för dig som företagare eller privatperson att leverera dina projekt i tid och ha mer tid över för att planera dina projekt medans vi sköter material och leverans av dina varor vid önskat tid och datum. 


Vi erbjuder kvalitet av material till låga priser och med bra kvalitet på våra varor.

TJÄNSTER

Leverans av matieral till önskat adress

 

När du handlar hos oss kan du välja att få allt levererat direkt hem till dig eller till önskad adress. Oavsett om det är en låda skruv eller varor till ett helt hus. Det kan ju vara skönt att slippa plocka, lasta och lossa på egen hand och istället låta oss ta hand om det jobbet.


Vill du dela upp leveransen på flera tillfällen så hjälper vi dig även med det. Det kan ju vara svårt att hitta plats att lagra allt material som behövs vid ett byggprojekt och material kanske måste flyttas runt eller skyddas mot väder och vind. Speciellt om projektet pågår under en längre tid kan delleverans vara bra alternativ. Kontakta oss så planerar vi tillsammans vad du behöver och när.

 

Kontakta oss några dagar i förväg så att vi kan planera in din leverans.

Över 30 års kombinerad erfarenhet och expertis

 

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här. Om du drar texten flyttas stycket på sidan.

 

Stycken är de viktigaste byggstenarna för hemsidor. För att ändra innehållet i denna text dubbelklickar du bara här eller klickar på Redigera text. Du kan också ändra stilen här.